Wednesday, August 26, 2009

Terbeli

nge...nge...saya gatal mulut tangan taip tanya Kak Hani lens apa dia pki masa shot gambar munge api..sy yang mmg dok tgh aim nak beli 1 zoom lens and 1 wide lens, secepat mungkin men'google' harga, preview, sample images semualah...singgah plak kat sini tgk rega terasa buleh bayar almaklumla Najib baru buh gaji...campur pikir kalau beli lens canon juga mmg tak mampu, tapi fungsi sama dgn ini Tamron why not aku beli?...dan tanpa sedar pagi tadi....dlm keadaan belum mandi tapi dah gosok gigi, saya telah klik2 pastu beberapa minit selepas itu...terus keluar ayat kat inbox gmail......

Payment received with thanks. Item(s) ordered will be shipped to you within 24 hours

...nge...nge...aku ni pegang kamera lom reti lagik..terketar2..dok beli lens baru wat pe??? Lens 50mm f1/4 yang baru beli tak smpi 3 bulan tu pun lom maximum aku beli..inikan pula..owhh tidakk!!!!!

Mek anese thn ni, cukup2 la tu..sib baik kali ni duit sendirik..apa2 hal tanggung sendiri..tapi sbb Julia kata..beli kat Shashinki terjamin sbb cik abe dia dah biasa beli online kat situ maka sedapla skit hati...fuh lepas ni duk dendiam!! Tgn ni nak kena 'puasa' ni!!! Inila gambar benda seketul yang telah memukau pandangan, mengerakkan sendi2 jari jemariku utk menekan "add to cart"!

Tak pela (nak pujuk hati ni..), org lain kerja ada duit leh beli kereta, beg ke kasut ke....dah minat saya di sini.....ingat just nak reward diri sendiri je..kasi hati happy. Dah peti ais tak siap2 lagik..buh gas pun lama ka??Haiyaa...

P/S: Kuatkan hati agar tabah dan bersabar utk meneruskan hajat agar pembelian wide angles adalah utk thn 2010 bukan 2009!!! Amin....

4 comments:

  1. syabas!!!

    teruskan usaha...
    ;p

    ReplyDelete
  2. Anese akak ghase pun dah terkena virus ni.hihihi tengah kumpul pitih nak beli camera bagak tu,

    ReplyDelete
  3. julia
    ha..iyola..kopak aku! tapi puas hati!hehe..

    Chik Mi
    tak pe virus ni bahaya kat dompet je..H1N1 lagik bahaya kak!! haha..

    Mrs. FHM
    ala lina jgn jeles..awak tu leh dr mampu dari saya..cik abe awak duit byk..masak sedap2 pastu pepandai la ...haha!

    ReplyDelete

WE KNOW EACH OTHER SINCE 1996

Daisypath Anniversary tickers

Our anniversary

Daisypath Anniversary tickers