Thursday, November 19, 2009

I got u.....i call chocolate luv

Tulunggg!! Kerja banyak ni tapi mata asyik je tgk je MV ni. Sah aku kena sampuk ngan hantu Korea...DVD Korea cik abe aku kata skit lagi boleh bukak kedai DVD citer korea..haha! Oklah tu..at least i tak mcm dulu suka merayap kat shopping complex lepas kerja!

Ok pada yang tak minat Korea tu try tgk dulu MV ni...sure nak tgk lagik dan lagik..kalu tak minat pun mesti ada yang jeles tgk figure diorang yang mmg mimpila klu aku jadik cam tu...huhu! K layan!!!



One more plss....!! ;D







No comments:

Post a Comment

WE KNOW EACH OTHER SINCE 1996

Daisypath Anniversary tickers

Our anniversary

Daisypath Anniversary tickers