Thursday, January 15, 2009

We luv Kopitiam!!

Kami memang sukeeeee sesgt ke kopitiam..saya suka PappaRich dan cik abe suka Bangi Kopitiam!! Padahal bukan nak makan apa sgt pun..tapi mcm dah addict nak sarapan or dinner (??) kat situ..Tapi bukan boleh selalu nak ke kopitiam..sekali mkn koman2 RM50. Itu kire yang koman2 aje la mcm roti bakar, telur rebus, minum2 sekali..padahal benda ni bukan tak boleh buat kat rumahkan? Mungkin makan kat kedai rase seronok sbb tak payah bersusah payah nak kecah2 kat dapur...ada pelbagai pilihan. Saya suka juga roti putih/roti nan cicah kari sama ada Pappa Rich atau Bangi Kopitiam..dua-dua sedapss!!!

Tengok tu nampak sgt dtg pepagi..e-in siap menguap-guap lagi...ayah pun mengeliat

real anese with her miniature!!




Inilah orang panggil..kenyang perut suka hati...tgk tu lepas mkn tido tapi mesti sambil pakai spec..maintainnnn tu musti!! E-in pun wat muka boring nak tido...


Maka adala satu pagi nan indah itu saya berkopitiam di rumah..sekali sekala menjadi mithalikan...make my own roti bakar kaya+butter dan telur rebus..save budget!!

Tapikan hatiku tetap berkata bahawa lagik best kalu ada org yang buatkan kan? Haha..kalu dah malas cam tu la...

3 comments:

  1. hihiii..
    baguih..baguih...
    entry yg lepas kan anes kata nk save budget..
    so,wat2 lah rajin sket kt umah ekk...
    hehe..

    ReplyDelete
  2. Anese, Kopitiam tu dekat dengan rumah saya kat Sri Permaisuri tapi sekali pun tak pernah try lagi. Orang dok habaq mahai sangat tapi dok lalu orang tetap ramai.

    ReplyDelete

WE KNOW EACH OTHER SINCE 1996

Daisypath Anniversary tickers

Our anniversary

Daisypath Anniversary tickers